El Manresa FS jugarà diumenge a la difícil pista del SalouSalou

L'equip costaner no ha tingut un bon inici de temporada

Redacció
19 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 9:34h
El Manresa FS es desplaçarà diumenge a Salou on a les 12 del migdia disputarà el partit de la sisena jornada. Amb nomes un partit perdut i essent el segon equip menys golejat del grup, afronta el Manresa aquest partit.

A Salou l'espera l'equip dirigit per Marcos Angulo. Aquest tècnic no fa gaire va mantenir un conflicte amb el jugador de Movistar Inter Ricardinho. Va ser en un partit de la UEFA Futsal Cup Champions entre l´equip madrileny i el Deva de Rumanía. Marcos Angulo va optar al sistema de cinc sense ànim de competir amb la simple intenció de no rebre gols. Aquest fet va indignar als de Inter i al futsal en general amb rotatius a diversos mitjans estatals.

Ara amb ell, el Salou ha guanyat un partit dels cinc celebrats, va ser a casa seva davant Lleida. Pel que fa a la resta ha empatat a la seva pista contra l'Hospitalet (6-6) i a fora ha perdut a Canet (3-1), ha empat a Gramanet davant Unión Santa Coloma (3-3) i ha perdut a Escola Pia en aquesta ultima jornada per 7 gols a 1.

Angulo ha recollit un equip fet i compacte amb l'únic reforç de dos juvenils de nivell però sense efectuar cap incorporació de renom. Es onzè a la taula amb 5 punts i amb 22 gols en contra (12 el Manresa)

Al conjunt de Paco Cachinero, Asis es va entrenar dijous amb prudència i el porter Aleix continua la recuperació. La resta de la plantilla, es troba a total disponibilitat del tècnic per intentar sumar i continuar amb aquesta bona trajectòria inicial del campionat.