La popular cursa Corriols de Guardiola estrena modalitat de 20 quilòmetres

Diumenge serà la setena edició d'aquesta cursa que recorre un entorn natural privilegiat a través de corriols tècnics

Sortida de la Corriols de Sant Salvador de Guardiola
Sortida de la Corriols de Sant Salvador de Guardiola | AjSSG
Redacció
19 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 9:26h
D'entre les moltes curses que es fan al Bages a la tardor cada cop guanya més nom i popularitat la Corriols de Guardiola. Culpa d'això és el magnífic entorn natural, enmig de boscos i turons ben a la vora de les faldes de Montserrat, per on passen els seus variats recorreguts. Així com els corriols tècnics i divertits, plens de desnivells, que els conformen.

Uns recorreguts que enguany s'han ampliat amb una nova modalitat només apte pels més agosarats: un recorregut de 20 quilòmetres (per majors de 18 anys) amb més de 700 metres de desnivell positiu. Es suma a les modalitats ja existents de 10 quilòmetres (per majors de 16 anys) amb 300 metres de desnivell, 5 quilòmetres (per majors de 13 anys) amb 120 metres de desnivell, 2 quilòmetres (nascuts entre 2006 i 2008), 800 metres (nascuts entre 2009 i 2011), i 400 metres (nascuts a partir de 2012). Varietats per totes les edats i condicions perquè ningú es quedi sense gaudir de l'entorn de Sant Salvador de Guardiola.

Les inscripcions es poden fer a través del web dels Corriols de Guardiola, amb preus que varien entre els 3 i els 15 euros segon la modalitat. Aquells que presentin una prova d'esforç feta els últims mesos, però, tindran un descompte de 2 euros, i per contra, els que s'inscriguin el mateix dia de la cursa, hauran de pagar 4 euros de més.

La cursa, que es farà diumenge amb inici i final al pavelló de Sant Salvador de Guardiola, dona continuïtat a la faceta social que ja va instaurar l'any passat. Així, es tornarà a fer recollida de material esportiu que estigui en bon estat per donar-lo a l'organització Sabatilles Solidaries. A més, també es recolliran joguines perquè els infants també puguin fer les seves donacions.