Vuit entitats participen en l'elaboració del Pla de Joventut Local de Sallent

Dimarts a la tarda es va constituir el grup motor per tal de treballar-hi

Redacció
18 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:50h
Vuit entitats participen a Sallent en el procés participatiu per elaborar el Pla de Joventut Local. Dimarts a la tarda es va constituir el grup motor per tal de treballar-hi.

Es tracta d'un document estratègic que ha de definir i impulsar tot un seguit d'actuacions, programes, projectes i recursos que s'adreçaran a la gent jove de Sallent en diferents àmbits com l'oci, l'esport, la feina, la mobilitat, l'habitatge o l'emancipació.

Durant els pròxims mesos aquest grup motor debatrà i farà el seguiment i avaluació del procés d'elaboració del nou Pla Local de Joventut. La Diputació de Barcelona i Quòrum Consultors analitzaran la realitat juvenil i les polítiques de joventut vigents al municipi i exposarà la diagnosi del nou Pla Local per al mes de gener. Un cop sigui entregada a l'ajuntament, l'equip tècnic de Joventut serà l'encarregat de la redacció del nou Pla Local de Joventut i la seva posada en marxa.

El grup motor, compost per vuit entitats i quatre joves a títol individual, seran el pilar principal per animar a la gent jove del poble a participar activament en els diferents mecanismes participatius del procés d'elaboració del Pla Jove.

El grup motor no és un grup tancat, per tant, totes aquelles persones joves que encara en vulguin formar part, poden dirigir-se a l’Ajuntament.