El Kursaal reunirà diumenge a l'escenari 250 dansaires d'escoles de Manresa

El Kursaal acollirà un espectacle de les escoles de dansa de Manresa
El Kursaal acollirà un espectacle de les escoles de dansa de Manresa | MEES
Redacció
18 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:02h
La sala gran del Kursaal acull aquest diumenge, 21 d'octubre, l'espectacle de dansa Manresa Balla!, que amb motiu de la capitalitat cultural que la ciutat ostenta aquest any, vol mostrar la riquesa i diversitat d'estil de ball que es practiquen a la ciutat. Un total de 19 entitats i escoles de dansa presentaran unes píndoles coreogràfiques de 3 o 4 minuts en un espectacle únic que es podrà veure en dues funcions, a les 17h i a les 19.30h. 

Les peces seleccionades per al Manresa balla! van del flamenc a la sardana, passant per les danses tradicionals, les danses urbanes, la dansa clàssica, la dansa contemporània, els balls de saló, les danses orientals, el ball rítmic, els musicals, la Línia Dance al Lind Hop, el tango o les sevillanes. Al final de l'espectacle tots els dansaires interpretaran una coreografia conjunta.

A l'espectacle Manresa Balla! hi participaran més de 250 dansaires sota la coordinació de la coreògrafa Montse Colomé, que ja va dirigir l'espectacle L'Inauguraal del teatre Kursaal el febrer del 2007. Com ajudant de direcció de l'espectacle hi haurà el manresà David Pintó, que interpretarà també un personatge que conduirà l'acte. 

Les entrades, que tenen un preu únic de 5 euros i es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.