L'escola Paidos tindrà l'edat mitjana com a eix vertebrador d'aquest curs

Presentació oficial del curs a l'escola Paidos, aquest passat dilluns
Presentació oficial del curs a l'escola Paidos, aquest passat dilluns | Paidos
Redacció
18 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 14:52h
El passat dilluns 15 d'octubre, un cop finalitzades les classes, l'escola Paidos va donar la benvinguda oficial al nou curs 18-19. El treball per projectes a totes les etapes, l'Edat Mitjana com fil conductor transversal del curs, el treball cooperatiu i la relació Internacional amb escoles de Finlàndia, Portugal, Holanda, Alemanya i el País Basc, formaran part essencial del curs que comença.

El treball per projectes és una metodologia que es basa en oferir canals que puguin ajudar els alumnes a pensar per ells mateixos, a investigar i a aprendre dels seus encerts i errors i, per tant, potenciar el seu esperit crític. A més, aquesta metodologia permet treballar en cooperació, fet que també millora les habilitats socials.

Les activitats es van presentar mitjançant un espectacle amenitzat per la companyia teatral Sàndal Produccions i la Hípica de Sant Fruitós de Bages. 

L'escola Paidos és centre formatiu certificat de Cambridge, i durant la tarda també es va fer entrega dels diplomes als alumnes que havien assolit el títol durant el curs anterior.

L'acte va finalitzar amb una xocolatada organitzada per l'Ampa, al pati de l'escola.