Un descuit provoca un malentès polític amb els tiquets del pàrquing de Sant Joan de Déu

Un tiquet amb el camp de país per defecte
Un tiquet amb el camp de país per defecte | Xarxes
17 d'octubre del 2018
Actualitzat el 18 d'octubre a la 13:52h
Un descuit en el registre de dades dels tiquets del pàrquing de l'hospital de Sant Joan de Déu ha porovocat durant diversos dies comentaris de tot tipus a les xarxes socials, fins i tot de la feixista Democracia Nacional. El fet és que fins fa dos dies, les dades de l'empresa concessionària que sortien als tiquets que expenen les màquines de cobrament automàtic de l'aparcament estaven incompletes.

L'operari que va incloure les dades es va descuidar d'omplir el camp que conté l'estat on té l'explotació el negoci i aquest, en comptes de quedar-se en blanc, va quedar registrat amb la descripció del camp per defecte, "país explotador", que és el que ha acabat apareixent als tiquets en comptes d'"Espanya".

El error, que ja ha estat esmenat, ha portat a comentaris despectius per part dels unionistes, que ho han viscut com una ofensa cap a Espanya, i també altres d'aprovació per part dels independentistes, pel mateix motiu. En tot cas, el fet ha estat causat per un descuit humà i no tenia cap connotació política.