Molesta dues noies, una desena d'alumnes del Lacetània li retreuen l'acció i els treu una navalla

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'home, un manresà de 44 anys, a l'avinguda de les Bases de Manresa

Desplegament dels Mossos d'Esquadra durant l'acció
Desplegament dels Mossos d'Esquadra durant l'acció | RL
17 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:18h
Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut un home de 44 anys i veí de Manresa per amenaces greus amb arma blanca, aquest dimecres al migdia a l'avinguda de les Bases de Manresa.

A les 2 del migdia, el 112 ha rebut diversos avisos que assenyalaven que hi havia una baralla entre una desena de persones, la majoria que semblaven menors, a l'avinguda de les Bases de Manresa. Els Mossos hi han desplaçat una dotzena d'agents de l'ARRO i un parell d'unitats més.

Quan han arribat al lloc han trobat un home que empunyava una navalla i amenaçava una desena de joves que hi havia al seu voltant. Quan l'home ha baixat l'arma requerit pels agents, la policia inicialment l'ha identificat, a ell i als nois, i posteriorment, un cop ha preguntat a tots els implicats l'ha detingut per amenaces greus amb arma blanca.

Segons han explicat els joves i els testimonis dels fets, l'home s'ha fet pesat amb dues noies a qui ha acabat increpant i els nois, una desena d'alumnes de l'institut Lacetània li han retret l'acció. En aquell moment l'home ha tret la navalla i poc després ha arribat la policia, que l'ha acabat detenint.

Malgrat que fins al lloc de l'incident també s'hi ha desplaçat una ambulància, durant la discusió, que ha estat molt acalorada entre els joves i l'home, no hi ha hagut cap agressió física.