«Escenes d'un matrimoni» d'Ingmar Bergman, en versió teatral, dijous al Kursaal

L'espectacle, que tindrà lloc a les 8 del vespre a la sala petita, té totes les entrades exhaurides

Berta Giraut i Armand Villén interpreten «Escenes d'un matrimoni»
Berta Giraut i Armand Villén interpreten «Escenes d'un matrimoni» | Promocional
Redacció
17 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 14:49h
La sala petita del Kursaal acollirà aquest dijous 18 d'octubre a les 8 del vespre, l'obra de teatre Escenes d'un matrimoni, basada en la pel·lícula d'Ingmar Bergman que porta aquest mateix títol. L'actor Armand Villén (en substitució de l'actor manresà Jordi Figueras) i l'actriu Berta Giraut (que substitueix Anna Sabaté) es posen a la pell d'aquesta famosa parella cinematogràfica. L'espectacle ja ha exhaurit totes les entrades. 

Johann i Marianne són un matrimoni aparentment perfecte. Marianne és una advocada matrimonial amb èxit, i Johan, que supera els 40, és un respectat científic en una institució de prestigi. Tenen dues filles. Tots dos semblen persones amb una gran capacitat reflexiva, fins i tot, per moments, poden semblar arrogants tan satisfets que semblen del seu matrimoni. Però l'espectador necessita entendre la seva felicitat, com funcionen en detall, i no només amb la seva relació de parella, sinó també amb les seves famílies biològiques, la societat, l'estat, el món en què viuen...

A Escenes d'un matrimoni Bergman retrata el camí pres per aquesta relació. Sis trobades que en diversos mesos o anys, se separen en el temps: la unió perfecta, primers petits conflictes, la separació a causa d'una altra dona, un primer retrobament, el divorci i, anys més tard, una nit en comú en una cabana enmig del no res.