El Cicle Gaudí portarà a Cardona, Navarcles i Moià «Formentera Lady»

José Sacristán protagonitza «Formentera Lady»
José Sacristán protagonitza «Formentera Lady» | Promocional
Redacció
17 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:55h
El Cicle Gaudí arribarà al Bages i el Moianès entre dijous i diumenge amb Formentera Lady. El film, produït per Pau Durà, es podrà veure dijous dijous a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Els Catòlics de Cardona, divendres a les 9 del vespre a l'Espai Cultural el Coro de Navarcles, i diumenge a les 6 de la tarda a l'Espai Cultural les Faixes de Moià.

La pel·lícula està rodada en català i la protagonitzen els actors José Sacristán, Jordi Sánchez, Nora Navas, Ferran Rañé i Sandro Ballesteros. El film s'ha estrenat ara fa quatre mesos.

Les entrades sense descompte tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys i els majors de 65 tenen un preu especial de 3 euros, igual que per als que tinguin el Carnet Jove. També hi ha la possibilitat d'adquirir paquets de 4 entrades per 12 euros i es fa un 2x1 als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia.

Sinopsis

En Samuel  (José Sacristán) va arribar a la Formentera hippie dels 70 i s'hi va quedar a viure, guanyant-se la vida tocant el banjo en un bar.
  
Un dia rep la visita de la seva filla Anna  (Nora Navas) i del seu nét Marc  (Sandro Ballesteros). Sense feina des de fa temps, ha acceptat una oferta a França que l'obliga a anar-se'n sola. Després del rebuig inicial, el vell hippie decideix fer-se càrrec del seu nét, i emprèn un viatge que el farà transitar per les ombres del seu paradís acompanyat d'altres singulars personatges: Toni (Jordi Sánchez), Greta (Pepa Juan) i Joan (Ferran Rañé).
  
Un viatge crepuscular que serà, alhora, esperançador i iniciàtic.
Arxivat a