El fundador de SCC amenaça NacióManresa titllant-la de «nazi»

José Ramon Bosch, patrocinador de Manuel Valls a l'alcaldia de Barcelona, responsabilitza la capçalera de NacióDigital de l'acció dels antifeixistes al Bages

Josep Ramon Bosch, en un acte de SCC de 2014
Josep Ramon Bosch, en un acte de SCC de 2014 | Marina Bou
16 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 18:06h
Josep Ramon Bosch, fundador i expresident de Societat Civil Catalana, ha amenaçat NacióManresa titllant-la de "nazi" en una piulada que ha publicat aquest dimarts a la tarda a Twitter. El patrocinador de Manuel Valls a l'alcaldia de Barcelona ha volgut responsabilitzar la capçalera bagenca de NacióDigital d'unes pintades i cartells que han aparegut a diverses poblacions de la comarca contra destacats activistes de l'extrema dreta bagenca.

"Uns assenyales per a què altres disparin" ha escrit en la piulada posant el mitjà en el centre de l'objectiu de l'unionisme. "Ja sabem qui seran els responsables", ha afegit en referència a NacióManresa. El vídeo que acompanya la piulada recull imatges dels cartells i les pintades i fotos històriques d'establiments jueus alemanys amb l'estrella de David pintada en els aparadors, intentant fer un símil d'una situació amb l'altra.
  El santpedorenc Josep Ramon Bosch va ser el fundador de la plataforma feixista Somatemps i posteriorment, també, de Societat Civil Catalana (SCC), la qual va presidir fins que va dimitir per les informacions destapades pel periodista Jordi Borràs que l'apuntaven com autor d'amenaces i insults contra independentistes a Facebook i de vídeos que penjava a Youtube fent apologia del franquisme i el nazisme.

Malgrat haver sortit de la primera línia política, Josep Ramon Bosch ha estat el principal impulsor de portar l'exprimer ministre francès, Manuel Valls, a Barcelona per encapçalar una llista a les properes eleccions municipals de 2019. Fins i tot va arribar a portar-lo a Santpedor, a un esmorzar amb amics.
Arxivat a