Prat i Muñoz, principals guardonats a la Festa de l'Esport de Sant Fruitós

El municipi va reconèixer els principals esportistes de l'any

Redacció
16 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 22:17h
Montserrat Prat i Guillem Muñoz han estat els principals guardonats en la segona edició de la Festa SFB- Esport de Sant Fruitós de Bages. Sant Fruitós de Bages va viure la seva particular festa de l'esport on es van premiar els millors esportistes del municipi en les diferents categories.

La saltadora de perxa Montserrat Prat es va endur el guardó com a millor esportista en la categoria absoluta femenina mentre que Guillem Muñoz, reconegut ciclista s'ha endut el guardó en categoria masculina. El premi per al millor equip absolut se'l va endur el Sènior A femení de bàsquet de l'ASFE, i el que va ser el seu entrenador, Josep Riera, es va emportar el premi al tècnic més destacat.

El Cadet 1 masculí, també de l'ASFE, es va endur el premi al mèrit esportiu que reconeix els valors en l'esport, gràcies al seu treball, la seva constància i la seva dedicació encara que els resultats no els acompanyessin.

El premi a la millor organització esportiva se'l va endur la 30a Copa Bages, que mica en mica s'ha consolidat com un torneig molt arrelat a la comarca i que va ampliant els seus horitzons. Si en els seus inicis era únicament masculina, enguany l'edició femenina ha fet 24 anys i recentment s'ha incorporat la Mini Copa Bages i la Copa Bages de voleibol femení. 

El reconeixement al millor històric va anar a parar a mans Lluís Ortega i Guerra, qui va ser clau en el futbol a Sant Fruitós de Bages com a entrenador tant al Paidos com al Fruitosenc passant per diferents categories de formació i que va ser impulsor del futbol 7 al Bages. 

Els premis per a les categories de base van ser per al jugador de voleibol Arnau Caparrós en categoria masculina i en categoria femenina, repetint guardó, per a la futbolista Paula Fernández. El reconeixement al millor equip de base va ser a l'Escola de Voleibol Sant Fruitós. 

Unes 150 persones van assistir a l'acte on també es van fer reconeixements a altres esportistes del municipi.

En l'acte van prendre-hi part l'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, el regidor d'Esports, Tomàs Casero, i Enric Campàs, vocal del Consell Esportiu del Bages.