L'Olivera i Althaia commemoraran el Dia Internacional del Càncer de Mama amb una xerrada

L'acte tindrà lloc divendres 19 d'octubre a les 7 de la tarda a l'Auditori de la Plana de l'Om

Redacció
16 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:35h
És hereditari el càncer? és el títol de la xerrada-col·loqui que se celebrarà aquest divendres, 19 d'octubre, per commemorar el Dia Internacional del Càncer de Mama. L'esdeveniment, que tindrà lloc a l'Auditori de la Plana de l'Om de Manresa a les 7 de la tarda, tindrà com a eix temàtic el desè aniversari de la Unitat de Càncer Familiar i Hereditari (UCAFAM) d'Althaia.

L'acte, que estarà moderat per la Dra. Montserrat Domènech, cap d'Oncologia de la fundació, comptarà amb una ponència a càrrec de la Dra. Judit Sanz, responsable de la UCAFAM. Inclourà també l'exposició de diferents experiències reals i un col·loqui. La sessió es clourà amb una actuació musical protagonitzada per la cantant Celeste Alías i el guitarrista Santi Careta.    

L'acte està organitzat per L'Olivera, associació d'ajuda mútua i lluita contra el càncer de mama, i la Fundació Althaia per informar i sensibilitzar la població sobre aspectes referents a aquesta malaltia com la importància del diagnòstic precoç o de fomentar la prevenció.