Albert Cobero serà l'alcaldable del PSC a Súria suplint Antoni Julián

Albert Cobero
Albert Cobero | PSC
Redacció
16 d'octubre del 2018
Actualitzat el 28 de febrer del 2019 a les 12:55h
L'assemblea del PSC de Súria ha elegit per unanimitat Albert Cobero Aymerich com a cap de llista i candidat a l'alcaldia de Súria per a les eleccions municipals del mes de maig de 2019.

Graduat en Ciències Polítiques i gestió pública i amb un màster per a exercir com a professor d'història a Secundària, treballa actualment en el Departament d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona.

Ha estat estretament vinculat a diverses entitats del municipi, i forma actualment part de l'Agrupació Sardanista de Súria, on participa de forma molt activa.

En les seves primeres paraules, Cobero va mostrar les ganes de liderar un nou projecte "engrescador i capaç de fer front als canvis que Súria necessita". També va agrair el suport rebut, molt especialment el d'Antoni Julián, actual regidor, cap de llista a les eleccions municipals de 2015, i alcalde de Súria durant 16 anys.

El ja candidat va lamentar la situació actual que viu Súria i va prometre canvis importants si aconsegueix guanyar les properes eleccions: "Portem 8 anys de paràlisis en l'acció de govern, i algunes de les poques mesures efectives que s'han dut a terme, han estat després de la pressió que el grup municipal del PSC, ha efectuat sobre l'equip de govern", ha comentat.
Arxivat a