Súria se sumarà al +Art amb la pintada participativa d'un mural aquest dissabte

L'acte tindrà lloc a la pista d'skate del Parc Municipal Macary i Viader

Redacció
16 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:46h
Súria s'afegirà aquest dissabte 20 d'octubre al projecte comarcal +ART amb la Big Pintada, un acte obert a tothom per pintar un mural participatiu a la pista de skate del Parc Municipal Macary i Viader. L'activitat començarà a les 10h i es perllongarà durant tota la jornada, amb la dinamització de la dissenyadora i il·lustradora surienca Maria Vila.

El projecte +ART és una iniciativa de la Taula de Joventut del Consell Comarcal del Bages i els ajuntaments de Manresa, Navarcles, Sant Fruitós de Bages, Sant Vicenç de Castellet i Súria, amb el suport del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat. A Súria, el projecte +ART també compta amb la coorganització del Casal de Joves.

A cadascun dels municipis, els murals reproduiran versions de l'obra ‘El naixement de Venus' del pintor renaixentista italià Sandro Botticelli. Posteriorment se'n farà una exposició conjunta sobre l'elaboració d'aquests treballs.

En la presentació d'aquesta iniciativa comarcal, realitzada a Sant Fruitós de Bages, hi va participar la primera tinent d'alcalde i regidora de Benestar Social, Sanitat i Solidaritat, Carme Besa.

L'objectiu del projecte +ART és promoure l'art en espais públics, la participació i el treball de joves artistes de la comarca.
Arxivat a