Javi Oviedo Agudo guanya el concurs de cartells del Campi qui jugui 2018

La imatge guanyadora està inspirada en el món dels jocs, eix temàtic de la 33ena edició del Saló d'Infància i la Joventut

Redacció
16 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:40h

Cartell del Campi qui Jugui 2018. Foto: Javi Oviedo


El Campi qui jugui 2018 ja té la imatge il·lustrativa de la seva 33ena edició. La signa el manresà Javi Oviedo Agudo, assistent en producte gràfic i imprès, antic alumne de l'Escola d'Art de Manresa, que ha estat el guanyador del concurs de cartells convocat per primera vegada per l'Associació Campi qui jugui de Manresa.

El concurs de cartells té un sol premi de 300 euros i la imatge havia d'estar inspirat en el món dels jocs, eix temàtic de la propera edició del Saló de la Infància i la Joventut de Manresa.

El premi ha estat lliurat pel regidor de Participació de l'Ajuntament de Manresa, Pol Huguet, en un acte que ha comptat amb la presència també del gerent de la Fundació Turisme i Fires de Manresa, Albert Tulleuda.

La imatge guanyadora il·lustra un taulell de joc, amb 33 caselles (tantes caselles com edicions del Campi hi ha hagut). També es veu la imatge de les muntanyes de Montserrat que abracen tota la comarca del Bages i els arcs i ponts de la imatge de Manresa, Capitalitat de la Cultura Catalana 2018.

Darrerament, Javi Oviedo ja havia guanyat altres de premis de cartells a la comarca com el de la Festa Major de Puig Reig 2018, la Festa Major de Gironella 2018 o el segon premi dels Premis Lacetània 2017.