La Papasseit estrena el Tocats de Lletra amb poesia de Joana Raspall i Josep Pedrals

Joana Raspall
Joana Raspall | Arxiu particular
Redacció
16 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:18h
La Llibreria Papasseit acollirà aquest dijous i divendres dues actes en el marc del Tocats de Lletra, malgrat que la inauguració del cicle tindrà lloc més endavant.

Dijous, a partir de les 7 de la tarda, la Papasseit acollirà la presentació del recull de poemes Sabates de molsa, tercer volum de l'obra de Joana Raspall. La presentació anirà a càrrec de Josep Maria Aloy, Marta Luna, professora d'escriptura i didàctica de la llengua; Anna Clariana, il·lustradora, i Alba Besora, editora.

A la mateixa hora, divendres, tindrà lloc un recital poètic a càrrec de Josep Pedrals, que presentarà Els límits del Quim Porta, el volum final de la trilogia iniciada amb El furgatori i El romanço d'Anna Tirant.

Sabates de molsa

Sabates de molsa és el tercer volum de la col·lecció Nandibú, de Pagès Editors, dedicada a recollir l'obra de Joana Raspall. En aquest tercer volum es recullen un total de cent divuit poemes que parlen dels sentiments o que giren al seu entorn.

De fet, la major part dels poemes de Joana Raspall apel·len als sentiments. Als sentiments i a les emocions. La seva obra és un mosaic ple de bones intencions i sempre hi trobem una clara intencionalitat d'arribar al cor del lector per encomanar-li un sentiment positiu, ja sigui sobre com ajudar als altres, com solidaritzar-se amb la natura o com compartir un tresor.

Josep Pedrals

Josep Pedrals es dedica a la poesia des de diversos fronts: escriu llibres d'investigació del gènere, recita poesia, l'explica en cursos i conferències, la difon i divulga en diversos mitjans de comunicació i ha muntat celebracions poètiques de tot tipus. Posa música als versos i versos a les músiques, expandeix la teatralitat del vers i inclou versos en les dramatúrgies d'altres.