La Festa del Soci del CECB arriba diumenge amb esport, gastronomia i reconeixements

La Festa del Soci 2018 del CECB se celebrarà aquest diumenge al Port del Compte
La Festa del Soci 2018 del CECB se celebrarà aquest diumenge al Port del Compte | CECB
Redacció
16 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:44h
El Centre Excursionista de la Comarca del Bages (CECB) ja ho té tot a punt per a celebrar una nova edició de la Festa del Soci, una jornada lúdica oberta a tothom que té com a única intenció agrair la feina i la confiança de totes aquelles persones que fan que l'entitat es mantingui viva i que es durà a terme aquest diumenge, 21 d'octubre.

Igual que en les altres edicions, la Festa del Soci tindrà lloc al Refugi Bages, situat al Port del Compte, i s'allargarà fins ben entrada la tarda. Tot plegat començarà a les deu del matí amb la tradicional caminada popular que, com ja és habitual, comptarà amb diferents recorreguts perquè sigui apta tant per al públic familiar com per aquell més exigent i expert. Un cop acabada l'excursió, s'oferirà un vermut de germanor i, seguidament, a les dues del migdia, tindrà lloc el dinar festiu (al mateix Refugi Bages) que, segons avancen des de l'entitat, "serà totalment casolà".

Un cop amb l'àpat al pap, els membres del CECB entregaran medalles als socis que ells anomenen d'honor, i que són aquells que ja fa 25 o 50 anys que formen part del club. Durant l'acte també se sortejaran premis entre els participants.

Preus, inscripcions i opció d'autobús

Tot i que participar a la caminada i al vermut és gratuït, el dinar sí que s'haurà de pagar. Tindrà un preu de 17 euros i per a reservar plaça cal enviar un correu electrònic a  [email protected], trucar al 93 873 29 12 (de dilluns a divendres de set de la tarda a nou del vespre) o omplir aquest formulari.

A banda, des del centre també es donarà l'opció d'arribar fins el Refugi Bages en bus (anar i tornar). En aquest cas, el transport costarà 10 euros per persona i tothom que el requereixi ho haurà de fer saber omplint aquest formulari, trucant al 93 873 29 12 (de dilluns a divendres de set de la tarda a nou del vespre)  o enviant un correu a [email protected].

Igualment, totes les persones que vulguin prendre part en alguna de les activitats que s'oferiran -encara que siguin gratuïtes- ho han de fer saber a través d'aquest formulari.