L'AVV del Xup proposa fer una caminada per l'entorn del barri aquest diumenge

Tindrà un recorregut curt de 6 quilòmetres i un de llarg de 12

Redacció
16 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:13h
L'Associació de Veïns del Xup ja ho té tot a punt per celebrar la cinquena edició de la seva tradicional Caminada Popular que, com ja és habitual, oferirà un recorregut per l'entorn natural de la Riera de Rajadell. De fet, la iniciativa de la caminada sorgeix del projecte Xup Riera Viva, impulsat per la mateixa AVV, Meandre i Parc de la Sèquia amb la intenció de promoure l'ús sostenible i la conservació de la Riera de Rajadell en el seu pas pel barri manresà.

Enguany la caminada tindrà lloc aquest diumenge, 21 d'octubre i oferirà dues rutes circulars de 6 i 12 quilòmetres. Unes rutes que, segons ha explicat l'AVV, variaran el recorregut tradicional per, així, "donar a conèixer nous espais". La sortida, en tots dos casos, sortirà a les nou del matí des de davant del local de l'AVV. Un cop acabi la caminada es repartirà, entre els participants, un entrepà calent, una beguda i un obsequi.

El preu de la sortida és de 3 euros pels socis de l'entitat veïnal i de 5 euros per tots aquells que no ho siguin. Les inscripcions es poden realitzar anant presencialment al local de l'associació de veïns o trucant al  93 872 93 06.