Es constitueix el consell d'infants de Sant Fruitós per al curs 2018-19

Constitució del nou consell d'infants de Sant Fruitós
Constitució del nou consell d'infants de Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
15 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 18:49h
Sant Fruitós de Bages ha constituït el seu consell d'infants per al curs 2018-19. En aquest consell es va produir el relleu entre els consellers i conselleres que enguany han començat 1r d'ESO i que han deixat el seu lloc als alumnes que aquest curs comencen 5è de primària. 

El consell està format per una vintena de nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi, que durant el curs 2018-2019 formaran part del Consell d'Infants en representació de tots els seus companys de classe  a les sessions de treball que es duguin a terme al llarg del curs escolar.

En l'acte de constitució del consell hi van assistir la major part dels membres del consistori, i l'alcalde, Joan Carles Batanés, els va donar la benvinguda. Durant aquest consell es va parlar de les millores pel poble que els infants vans proposar durant el curs passat, com són la creació d'un carril bici, la instal·lació de WiFi en espais públics i la instal·lació de semàfors acústics per invidents. 

Durant aquest curs, i conjuntament amb els tècnics municipals es treballarà per tirar-les endavant donant així resposta a les idees i necessitats dels més joves del municipi.