Els botiguers de Navarcles estrenen amb èxit el seu 18è espectacle

Diumenge es va representar "I el papa... què?", una funció que es repetirà el 21 i 28 d'octubre a l'Auditori Agustí Soler i Mas

Representació de «I el papa... Què?» a l'Auditori de Navarcles
Representació de «I el papa... Què?» a l'Auditori de Navarcles | UBIC
Redacció
15 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:42h
La Unió de Botiguers i Comerciants de Navarcles va estrenar amb èxit diumenge l'obra de teatre I el papa... què?, un xou teatral que es podrà veure en doble funció els propers dies 21 i 28 d'octubre al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas. 

El muntatge, sota la direcció de Queralt Valls i Xènia Sellarés, portava treballant-se des del passat mes de maig amb la participació d'una cinquantena de botiguers del municipi. La funció d'ahir va enregistrar una assistència de 237 persones -un 68% d'ocupació del Teatre Auditori- que van gaudir i aplaudir amb una història plena d'entreteniment i balls musicals per tots els públics.

L'obra teatral d'enguany, que és el 18è espectacle consecutiu de la UBIC de Navarcles, és una comèdia que ens endinsa a la vida de la Carla que, de forma inesperada, rebrà la visita del seu pare, en Pere, i en conseqüència, la seva arribada sacsejarà les seves vides.

Les entrades per les funcions del dia 21 i 28 d'octubre, amb representació a les 17h i a les 20h, es poden adquirir a la plataforma web fila12, o bé comprant-les físicament al comerç INSPRU (C/Jesús, nº1, de Navarcles). Tanmateix, es podran adquirir entrades a les taquilles del Teatre Auditori una hora abans de l'inici de cada representació.