Chavarría i Vilarasau, quarta i sisè en trampolí als JJOO de la Joventut

Els gimnastes de l'EGIBA confirmen la seva constància a primer nivell internacional a Buenos Aires

Robert Vilarasau i Marina Chavarría
Robert Vilarasau i Marina Chavarría | EGIBA
15 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:22h
Els gimnastes de l'EGIBA Marina Chavarría i Robert Vilarasau van confirmar diumenge a Buenos Aires la seva constància a primer nivell internacional al vorejar el podi en els Jocs Olímpics de la Joventut que es disputen a Buenos Aires. Chavarria va quedar quarta a la final i Vilarasau va finalitzar sisè, però a només 9 dècimes de la medalla d'or.

Com destaca la seva entrenadora, la també manresana Eva Bozzo, la prova de trampolí s'hu disputat de forma "atípica" en aquests Jocs Olímpics ja que entre la fase de classificació i les finals ha passat gairebé una setmana "quan el normal, en l'alta competició és que les finals es disputin el mateix dia o l'endemà". Això ha fet que els gimnastes hagin hagut de mantenir unes rutines de màxima intensitat durant molts dies.

Marina Chavarria va finalitzar en quarta posició, una posició a la que sembla que està abonada ja que també la va obtenir als passats Campionats del Món i Campionats d'Europa. Robert Vilarasau, en una categoria masculina "molt competitiva", va finalitzar sisè, però en una classificació que el màxim favorit va acabar quart, i en la qual Vilarasau va quedar a només nou dècimes de l'or.