La UVic-UCC fitxa l'exconsellera Meritxell Borràs

És la nova coordinadora de polítiques corporatives

Meritxell Borràs, en una imatge d'arxiu, al Parlament
Meritxell Borràs, en una imatge d'arxiu, al Parlament | ACN
Redacció
15 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 9:59h
La UVic-UCC ha fitxat l'exconsellera de Governació Meritxell Borràs. Ha estat la seleccionada per ocupar la plaça de coordinadora de desenvolupament de polítiques corporatives del centre. Tal com expliquen en una nota, es tracta d'una plaça que es va convocar per coordinar polítiques de personal, institucionals i de comunicació i que té dependència orgànica de la direcció general de la Fundació Universitària Balmes (FUB) i funcional del rector i de la presidència i la direcció general de la mateixa fundació. 

Entre les funcions de Borràs, hi ha les d'impulsar estratègies i polítiques corporatives transversals en el conjunt de les institucions de la UVic-UCC pel que fa a les relacions institucionals, comunicació interna i externa i les polítiques de personal. També la d'assumir la representació institucional que li delegui el rector, la presidència o la direcció general de la FUB, generar iniciatives que reforcin el sentit de pertinença i el bon clima laboral entre els professionals i vetllar perquè les institucions que comparteixen la marca UVic-UCC implantin bones estratègies de Responsabilitat Social Corporativa.

Borràs, que va ser consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya entre els anys 2015 i 2017, s'incorpora aquest dilluns 15 d'octubre a la UVic després que la comissió de selecció l'hagi escollida per la seva experiència en l'àmbit públic i privat i les seves competències directives i institucionals.