Bons resultats dels manresans Queralt Velasco i Jordi Vidal en la 10a Radikal Marbrava

Redacció
14 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 22:16h
Sortida de la 10a Radikal Marbrava des de Calella de Palafrugell
Sortida de la 10a Radikal Marbrava des de Calella de Palafrugell | Arxiu particular
Aquest cap de setmana s'ha dut a terme la 10a edició de la Radikal Marbrava, prova d'aigües obertes que es disputa a les bahies de Calella de Palafrugell i Llafranc, davant de les Illes Formigues, en les distàncies de 1,5, 3,5 i 7 kilòmetres i també el relleus 4x800, en categoria masculina, femenina i mixte.

Pel que fa a la prova dels 7 km, 524 nedadors, 407 homes i 117 dones, s'endinsaven a l'aigua per fer el recorregut que havia de transcorres des de la Platja de Calella de Palafrugell fins a les Illes Formigues i d'allà en direcció a l'arc d'arribada situat a la Platja de Llafranc. En categoria masculina el manresà Guillem Lázaro, del CN Terrassa, arrivaba en 16a posició, els germans Montiel i Jordi Vidal del CN Minorisa, finalitzaven en 22a i 23a posició.

En categoria femenina, la nedadora manresana Queralt Velasco, que a finals de setembre confirmava la seva desvinculació del CN Terrassa per fitxar pel CN Cervera, finalitzava en 9a posició absoluta i primera en categoria júnior.

En la prova del 3,5 km, amb un recorregut amb sortida des de les Illes Formigues fins a arribar a la Platja de Llafranc el manresà Jordi Vidal finalitzava en 3a posició a la general i primer en categoria +40.

La nedadora manresana Queralt Velasco ha fitxat pel CN Cervera, desvinculant-se del CN Terrassa, en el que ha estat aquestes tres darreres temporades.