El CN Minorisa comença la temporada perdent a la piscina del potent CN Badia (12-7)

Els manresans van aguantar el primer quarts, però després van notar la falta d'efectius a la banqueta

14 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 21:15h
El debut del CN Minorisa A en aquesta temporada no es va poder transformar en victòria. Davant un potent CN Badia A, els de Calvo van pagar les baixes i la manca de profunditat de la banqueta.

La primera part va ser igualada, sempre amb mínimes avantatges vallesanes. A l'1-0, resposta del cadet Puerta; al 2-1, resposta de Lafoz en superioritat, i al 3-2, Lenard. Amb empat a tres i bones sensacions finalitzava el quart.

No va seguir el mateix camí el segon període i els bagencs es quedaren sense marcar, desaprofitant una jugada de superioritat. Així s'arribà a l'equador del partit amb 5-3 a l'acta.

Amb tota la il·lusió, però minvats de força, els manresans van sortir en el tercer període disposats a plantar cara, però, a part del gol de Lenard, no eren capaços de superar la defensa local. Per la seva part, els amfitrions sumaven fins a un pòquer de gols que sentenciava el matx a manca dels darrers vuit minuts.

Amb la feina feta, ambdós equips van relaxar las defenses i d'aquesta manera es van viure fins a sis gols, tres per banda, els del cor de Catalunya anotats per Casasayas, Puerta i Lenard. Marcador final 12-7.

Arbitratge a càrrec de D Gómez i M E Sánchez. Van assenyalar vuit exclusions a jugadors locals per set als visitants.

Parcials: 3-3, 2-0, 4-1, 3-3.

Alineacions i golejadors:

CN Badia A: A Oya, R Domènech, O Sanz 1, R Granados 2, H Moya, V Garcia 1, O Sánchez, O Nonell 1, M López 1, R Prieto 3, D Vinuesa 3, M Colet i I Gracia.

CN Minorisa A: I Prieto, O Prat, E Casasayas 1, R Ruiz, I Ruiz, X Pelegrín, G Lafoz, K Muñoz, N Lenard 3, M Puerta 2 i Ll Villaró.