Siim-Sander Vene podria quedar-se fins a final de temporada al BAXI Manresa

L'estonià va arribar inicialment per suplir Justin Doellman i ha ofert un bon rendiment

Siim-Sander Vene en el darrer partit contra el MoraBanc Andorra
Siim-Sander Vene en el darrer partit contra el MoraBanc Andorra | Albert Martín
14 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:58h
L'estonià Siim-Sander Vene va arribar al BAXI Manresa amb un contracte temporal de dos mesos. La idea incial del club manresà era que suplís la baixa de Justin Doellman que havia de durar unes cinc o sis setmanes. Ben aviat, el pivot bàltic va mostrar molt bones prestacions i aquestes podrien tenir recompensa. Fonts properes a NacióManresa asseguren que Vene ha renovat amb el club del Nou Congost la seva vinculació fins al final de temporada. Aquest mitjà s'ha posat en contacte amb el club que no ha confirmat l'operació però tampoc l'ha desmentit.

La lesió de Marko Lukovic obligava al BAXI Manresa a fer algun tipus de moviment malgrat la bona actuació de Paco del Águila contra el Morabanc Andorra. I afrontar la competició amb només quatre pivots un cop tothom estigués en plenes condicions és també una opció arriscada. Renovar Vene és l'opció més lògica.

Vene ha participat en els quatre partits del BAXI Manresa en aquesta lliga Endesa i acumula unes mitjanes de 12 punts i 3 rebots per partit. L'estonià va ser una de les claus en la victòria dels bagencs a la pista del Morabanc Andorra. Però la decisió de renovar-lo era anterior.
Arxivat a