El Cd'E Manresa visitarà la Montañesa diumenge amb la voluntat de seguir sumant

L'equip barceloní és un dels aspirants a estar a la part alta de la classificació malgrat el seu mal inici de temporada

Redacció
13 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 10:16h
Diumenge a les 12 del migdia, el Cd'E Manresa jugarà al camp de la Montañesa amb la voluntat de continuar amb la ratxa de victòries que ja dura 5 partits. Examen per nota en un desplaçament a un camp complicat. La Montañesa és un dels equips importants de la categoria i el seu Municipal Nou Barris, un dels camps on és complicat puntuar. Ha tingut un inici no gaire positiu quant a resultats, el que ha provocat el canvi d'entrenador. L'entrenador del Cd'E Manresa la temporada passada, Dani Andreu, és el nou míster de l'equip barceloní.

En el que portem de temporada la Montañesa ha vist com s'escapaven 5 punts dels 9 possibles del Nou Barris (empat amb el Vilanova i derrota amb el Borges Blanques).

Jornada amb possible premi. En cas de victòria, el Manresa seria líder, a l'haver-se ajornat el partit Andorra-Mollerusa, per compromís internacional (virus FIFA) de la selecció del Principat.

El Manresa afrontarà el partit amb les baixes de Biel, Mouha i Álvaro. Després de dos partits a l'infermeria es recupera a Manel Sala. Piti Belmonte valora que "tots els partits són importants, però som conscients que aquest té un "plus". És un rival obligat a estar a la part alta i que segur que millorarà els registres que porta fins ara. És un partit important per a tots dos, però segurament més per a ells, que per nosaltres".

La Montañesa figura novè a la classificació amb 8 punts, amb igual número de victòries, empats i derrotes, dues. Porta 10 gols a favor i 7 en contra. Té victòries al camp del Gavà (0-2) i la passada jornada, al Nou Barris, amb l'Andorra (4-0). Empat a 2 com a local amb el Vilanova i a 1 com a visitant amb el Sant Ildefons. Derrotes Borges Blanques (0-1) i Viladecans (3-1).

Belmonte avisa que "d'entrada és important el seu camp, el Nou Barris, per les seves dimensions -un dels més reduïts de la categoria- i amb una afició molt sorollosa. D'altre banda quan hi ha canvi d'entrenador, sempre es mou alguna cosa. El condicionant que també fa especial el partit, és que el nou entrenador és Dani Andreu, tècnic del Manresa la temporada pasada, i que coneix perfectament la gran majoria de l'equip".