El Manresa FS s'espolsa la ressaca de la Copa del Rei i ja pensa en el Cerdanyola

Diumenge al migdia tornarà la lliga al Pujolet amb un partit contra l'equip del Vallès

Redacció
12 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:02h
Desprès de la ressaca del passat dimecres en la victòria a la Copa del Rei, el Manresa FS afrontarà un nou partit de lliga aquest diumenge a 1/4 d'1 del migdia al Pujolet contra el Cerdanyola de David Herráiz. El conjunt del Vallès ha jugat dos partits com a visitant amb un empat a Terrassa (2-2) i una victòria a la pista del Natació Sabadell per la mínima (3 – 4). En canvi, a casa seva té un empat davant el Segorbe (3-3) i una derrota contra Industrias (1-3).

El Cerdanyola ha fitxat aquesta temporada un parell de jugadors juvenils del Montcada i Industrias i, com a més destacat, Ortega del CCR. Per contra, ha perdut Orríos a la porteria en relació a la temporada passada.

Al Manresa, tots els jugadors es troben en perfectes condicions tret, com es habitual, del porter Aleix. Durant aquests últims dies, s'ha fet sessió de recuperació, fisioterapeuta i vídeo a l'espera del partit contra un equip que fa poc va donar la sorpresa a Sabadell.

Un nou rival de Saragossa a la Copa del Rei

En el sorteig de la Copa del Rei efectuat aquest dijous a Madrid, al Manresa FS li ha tocat en la següent ronda el Sala 10 Zaragoza, equip de 1a divisió de futbol sala. El partit es jugarà dimarts dia 23 d'octubre en horari a determinar al pavelló manresà del Pujolet.