L'Ajuntament obrirà el pàrquing Puigmercadal al vespre amb preus reduïts per satisfer els restauradors

Els comerços de Sobrerroca tindran tiquets de descompte per a la zona blava del carrer de la Dama

Pàrquing del Mercat de Puigmercadal
Pàrquing del Mercat de Puigmercadal | Estefania Escolà
12 d'octubre del 2018
Actualitzat el 13 d'octubre a les 12:36h
L'Ajuntament de Manresa s'ha compromès aquest dijous davant dels comerciants de Sobrerroca, Plaça Major i Sant Miquel a obrir el pàrquing Puigmercadal a la nit i fer preu reduït durant aquest nou horari per millorar l'aparcament de la zona tal i com reclamaven els bars i establiments de restauració. Aquesta és la principal proposta que el govern municipal ha ofert com a contraprestació per les places de zona blava perdudes per la instal·lació del camp de futbol Cruyff Court a la plaça Milcentenari, segons han explicat els botiguers després de la reunió entre les dues parts.

Per una altra part, els botiguers disposaran de tiquets d'1 euro de descompte per a les places d'aparcament del carrer de la Dama que, com ja estava establert, seran únicament de zona blava, sense autorització especial als residents. Els comerços també van demanar a l'Ajuntament disposar de tiquets de descompte a Puigmercadal, de la mateixa manera que en tenen per al pàrquing del Centre Històric, a la via Sant Ignasi.

Els botiguers també van demanar que se senyalitzin millor les opcions d'aparcament a la zona, i que es faci una campanya publicitària dels aparcaments, dels preus especials i de la possibilitat d'accedir als vals descompte.

Finalment, l'Ajuntament es va comprometre a no ampliar la zona de fotomultes del carrer Sobrerroca durant aquest mandat, i a estudiar noves ubicacions per a noves zones d'aparcament.

La reunió estre comerços i Ajuntament va aturar una concentració que els botiguers volien fer davant l'edifici consistorial el mateix dijous a la tarda per mostrar el seu descontent amb la falta d'aparcament.

A partir de la proposta, els comerços es reuniran properament per valorar-la.