El BAXI Manresa viatja a Andorra amb la posició de quatre debilitada

Joan Peñarroya torna a la pista on es va fer gran com a entrenador

El BAXI Manresa jugarà per tercera vegada contra el Morabanc Andorra aquest curs
El BAXI Manresa jugarà per tercera vegada contra el Morabanc Andorra aquest curs | Bàsquet Manresa
12 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 9:44h
La baixa de Marko Lukovic, afegida a la de Justin Doellman, deixa el BAXI Manresa amb la posició de quatre tocada. Aquest és el principal handicap dels bagencs per enfrontar-se al Morabanc Andorra (dissabte, 18:15). Joan Peñarroya no es preocupa dels moviments que pugui fer el club en els propers dies. Ja sigui amb l'arribada d'un nou jugador o la renovació de Siim-Sander Vene. "Em preocupen els que han entrenat i els que viatjaran amb l'equip", explica.

Per a la resta, ha estat un bona setmana de treball en què els joves del planter han ajudat l'equip. Peñarroya assegura que serà un partit especial. "Com ho va ser quan tornava a Manresa quan era jugador. Torno al lloc on vaig créixer professionalment com a entrenador", assegura l'actual tècnic del BAXI Manresa.

Doellman continua amb la seva progressió. Des del BAXI Manresa s'espera que el nord-americà es vagi reincorporant al grup i la setmana vinent pugui fer ja alguns entrenaments amb els seus companys. 


Els polèmics darrers segons contra el Divina Joventut estan ja oblidats. "Tant quan perds com quan guanyes. Tant quan penses que has jugat bé o malament.... Quan comença la setmana prepares el següent partit i el què va passar diumenge queda molt lluny", explica Peñarroya. Malgrat el mal partit dels bagencs durant més de trenta minuts, l'egarenc admet haver-ne tret dades positives que ajudaran el seu equip a créixer. "Tot i el desencert, si arribes a manca de set segons per sobre al marcador alguna cosa deus haver fet bé. Del desencert estic més descontent del defensiu que de l'ofensiu", comenta el preparador del BAXI Manresa.

El Morabanc Andorra té una plantilla molt àmplia en què "no et pots centrar en un sol jugador. A més, a casa tenen un plus". Els pirinencs van guanyar els dos primers partits de lliga i van tenir diumenge passat les seves opcions al Palau Blaugrana. A més, en el darrer partit d'Eurocup van anotar 110 punts. Ibon Navarro, entrenador del Morabanc Andorra, disposa d'un arsenal de jugadors importants. Per aquest motiu, Peñarroya prefereix no fer massa cas dels números que pugui acreditar aquests darrers dies un jugador en concret com Reggie Upshaw i centrar-se en tot l'equip. Andrew Albicy, John Shurna, David Jelinek o Rafa Luz seran només uns dels homes a vigilar de ben aprop.
Arxivat a