Canvis en la subvenció per a la compra de bicicletes elèctriques de l'Ajuntament d'Artés

Qui estigui interessat podrà adquirir-la en qualsevol comerç no electrònic, encara que no sigui del municipi

Redacció
11 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:18h
L'Ajuntament d'Artés, a partir d'una proposta dels Pressupostos Participatius per l'any 2018, amb la qual es vol promoure la mobilitat sostenible, subvencionarà la compra de bicicletes elèctriques.

En una primera proposta, l'Ajuntament volia subvencionar bicicletes elèctriques comprades a comerços d'Artés, degut a que es va parlar amb els comerços que tenien possibilitats de participar-hi i havien mostrat interès. Finalment cap comerç s'ha adherit a la proposta i és per això que l'Ajuntament ha tornat a fer una altra convocatòria modificant les bases de la subvenció anterior.

La nova convocatòria preveu igualment subvencionar la compra d'un màxim de 10 bicicletes elèctriques i subvencionarà 200€ per bicicleta. Les subvencions les podran sol·licitar persones i empreses d'Artés. A diferència, en aquesta segona convocatòria, les bicicletes es podran comprar a qualsevol comerç (excepte les botigues on line). El període de sol·licituds serà des d'avui fins al 31 de novembre i, per resoldre les sol·licituds, l'Ajuntament farà un sorteig en el cas que hi hagi més de 10 sol·licituds (sinó es concediran totes). Les sol·licituds s'hauran de presentar al registre d'entrada de l'Ajuntament d'Artés. Si passat aquesta 1a fase encara queda partida pressupostària, es podran fer més sol·licituds fins al 31 de desembre. La resolució d'aquesta 2a fase serà per ordre d'entrada de les sol·licituds.

El període per a justificar les subvencions serà fins al 31 de gener (és a dir, si la subvenció s'ha concedit, es podran comprar les bicicletes fins a finals de gener).