Detenen dos manresans per intentar robar en un pis d'Olvan

Les detencions són el resultat d'una investigació iniciada el passat 6 de juny, després que una veïna enxampés els lladres quan intentaven entrar a un domicili del poble del baix Berguedà

Redacció
11 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:38h
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Berga van detenir aquest dimecres, 10 d'octubre, i el passat 29 de setembre, dos homes de 29 i 19 anys i veïns de Manresa, com a presumptes autors d'una temptativa de robatori amb força a l'interior d'un domicili.

Les detencions són el resultat d'una investigació iniciada el passat 6 de juny, arran d'una temptativa de robatori amb força interior de domicili al municipi d'Olvan (Berguedà).

El passat 6 de juny pels volts de les cinc de la tarda uns veïns van alertar a la propietària d'una casa que uns nois havien intentat entrar a robar a casa seva. Una veïna va sentir uns sorolls i quan va sortir a fora va veure una persona intentant entrar pel balcó de la casa del costat. La senyora va cridar l'atenció al lladre i aquest va fugir del lloc amb dos nois més que s'esperaven al carrer.

Després de diverses gestions els mossos van identificar dos dels autors. Un d'ells el van localitzar i detenir el 29 de setembre a Manresa, i l'altre, que seria el noi que estava al balcó, el van detenir dimecres a Manresa.

El primer detingut va passar el mateix dia 29 de setembre a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs. I l'altre detingut passarà en les properes hores  a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.