Súria compra un immoble per avançar en el projecte del centre cultural Cal Pau

Edifici Cal Pau de Súria amb la seva tribuna
Edifici Cal Pau de Súria amb la seva tribuna | AjSú
Redacció
11 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:26h
L'Ajuntament de Súria ha adquirit l'immoble ubicat a lacantonada dels carrers Sant Lluís i Sant Antoni Maria Claret, en un nou pas per avançar en el projecte del centre cultural de Cal Pau. Actualment ja es troba en una fase avançada el procés de selecció de l'equip d'arquitectes que s'encarregarà d'elaborar el projecte executiu d'aquest equipament.

L'esmentat immoble, que es troba en la part posterior de Cal Pau, serà enderrocat per tal d'ampliar l'espai lliure creat en els darrers anys entre el futur centre cultural i l'Església Parroquial de Sant Cristòfol per tal d'esponjar el sector.

L'adquisició de l'immoble va ser formalitzada recentment davant notari amb la presència de representants de l'Ajuntament i dels propietaris de la finca. El preu de venda ha estat de 219.300 euros.

L'edifici de Cal Pau és de propietat municipal des de l'any 2015. L'objectiu de l'Ajuntament és disposar del projecte executiu del futur centre cultural al llarg de l'any 2019. Simultàniament caldrà emprendre la planificació i recerca de finançament, procés de contractació de l'obra, etcètera, per construir el nou equipament cultural.
Arxivat a