El CN Minorisa A començarà dissabte la temporada de waterpolo a Badia

El CN Minorisa A començarà la temporada dissabte
El CN Minorisa A començarà la temporada dissabte | CNM
Redacció
11 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:21h
Aquest dissabte el CN Minorisa A absolut enceta la temporada 2018-19 de waterpolo en una piscina complicada, la del CN Badia, equip que la temprada passada es va quedar a les portes de l'ascens a la lliga estatal de 2ª divisió.

Els bagencs estrenen temporada amb canvis importants a l'equip, des de l'entrenador, Dani Calvo s'estrena en el càrrec substituint a tota una institució de les banquetes com Gaspar Ventura, fins a l'aigua, amb les baixes per motius laborals de Carlos Talavera i de Dani Calvo, ara entrenador, que es compensen amb les altes de Nil Lenard, retornat a casa després del seu pas pel CN Rubí, i Lluís Mayol, procedent del CN Caldes i CN Montjuïc, a la vegada de la consolidació de Xavi Serra i les possibles incorporacions de joves del planter manresà.

La competició que s'inicia aquest dissabte es jugarà en la primera fase a doble volta entre els següents equips, CN Vallirana, CN Rubí B, CN Badia, CN Sant Adrià A, CN Poble Nou A, CN Granollers B, CN Mataró B, CN Minorisa A, GEiEG I CN Banyoles.

El primer o dos primers classificats obtindran el dret a jugar la fase d'ascens a la lliga estatal de 2ª divisió, mentre que fins el quart o cinquè assoleixen plaça per jugar la final del Campionat d'Espanya de 3ª Divisió.

També cal esmentar el retorn a la competició del CN Sallent, que jugarà en el mateix grup que el CN Minorisa B, en la lliga catalana de 3ª divisió, formada per CN L'Hospitalet B, CN Poble Nou B, CN Badia B, CN Minorisa B, CN Reus Ploms, WP Garraf, CN Tarraco, CN Igualada B, CW Anglès, WP Creu Groga i CN Sallent. L'equip sallentí serà entrenat per Montse Fontcuberta, mentre el veterà Angel Peirón segueix al front del B manresà.