Súria impulsa una nova edició del taller que potencia la capacitat memorística de la gent gran

Redacció
11 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:33h
L'Ajuntament de Súria ha organitzat una nova edició del Taller de la Memòria per a la gent gran, una proposta que es durà a terme entre els mesos d'octubre i novembre i que busca dotar de mecanismes a la gent gran perquè enforteixi la seva capacitat memorística, de concentració i de retenció a través d'exercicis pràctics en grup.

Les sessions, que començaran el dimarts 30 d'octubre, es duran a terme tots els dimarts i dijous fins el 13 de desembre (els dies 4 i 6 de desembre no hi haurà classe), de dos quarts d'onze del matí a dotze del migdia.

Els Tallers de la Memòria són una de les activitats que l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament organitza al llarg de l'any per a la gent gran de la vila. Per a participar-hi, no s'han de patir problemes cognitius que estiguin causats per patologies o lesions cerebrals específiques. També cal assumir el compromís d'anar a totes les sessions, a més de fer alguns exercicis a casa.

El nombre de participants estarà comprès entre vuit i dotze persones. Les places són limitades i les inscripcions - que s'atendran per rigorós ordre d'arribada- s'han de formalitzar anant presencialment a les dependències de l'àrea de Benestar Social de l'ajuntament (planta baixa de la Casa de la Vila) en horari d'atenció al públic.
Arxivat a