Impulsen a Manresa una jornada amb empreses i cooperatives catalanes per «dir adéu a l'Ibex 35»

Redacció
11 d'octubre del 2018
Actualitzat a la 13:01h
Les protagonistes de la jornada seran les empreses del sector de l'energia i les telecomunicacions
Les protagonistes de la jornada seran les empreses del sector de l'energia i les telecomunicacions | Albert Alemany
L'ANC i el CDR de Manresa han organitzat, per al proper dimarts, 16 d'octubre, la I Fira Republicana de Proximitat, una jornada que pretén donar a conèixer iniciatives empresarials i cooperatives catalanes amb la voluntat de "dir adéu a l'Ibex 35" i potenciar, cada cop més, l'economia del país. La fira, que tindrà lloc a l'Espai Plana de l'Om i començarà a dos quarts de vuit del vespre, estarà dedicada als sectors de l'energia i les telecomunicacions.

En aquest sentit, s'oferirà una taula rodona que comptarà amb la presència del cooperativista i activista de l'economia solidària, Jordi Garcia; del vicepresident d'Eurosolar-Associació europea per les energies renovables, Pep Puig, i de la coordinadora de la fundació Guifi.net, Clara Cusó. L'encarregat de moderar el debat serà l'enginyer industrial manresà Enric Massaneda. Tot plegat estarà presentat per Núria Soler.

Set companyies catalanes, durant nou hores, a la Sant Domènec

Aquesta primera edició de la Fira Republicana de Proximitat culminarà el dissabte 20 d'octubre, amb una jornada a l'aire lliure en la qual hi participaran set companyies catalanes del sector de l'energia i les telecomunicacions. Totes elles instal·laran una carpa informativa amb la voluntat de donar a conèixer què ofereixen i quines tarifes tenen.

Les empreses que prendran part de la jornada seran Catgas, Factor Energia, ASP Wifi, Fibracat, Fent País, Explora, Som Energia i Goufone. Seran a la Sant Domènec, ininterrompudament, d'onze del matí a les vuit del vespre.