Art, música, esport i noves tecnologies, a la Setmana Jove 2018 de Sant Fruitós

Del 8 al 14 d'octubre el municipi viurà una setmana d'activitats destinades als joves en la qual també es presentarà el projecte del nou Casal de joves

Redacció
09 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 19:32h
Del 8 al 14 d'octubre Sant Fruitós de Bages celebra una setmana d'activitats destinades als joves en la qual també es presentarà el projecte del nou Casal de joves. 

La primera de les activitats programades va ser el taller d'impressió 3D que es va realitzar el dilluns 8 d'octubre a les 5 de la tarda al NexeJove i on es va poder descobrir el funcionament d'aquesta tecnologia en auge. 

Avui dimarts 9 i demà dimecres 10, des de les 4 de la tarda fins les 8 del vespre, és realitzarà la pintada d'un mural participatiu en el marc del projecte comarcal +ART. La participació en aquesta activitat està oberta a tota la població i es durà a terme a la Carretera de Vic, al costat de l'Ajuntament.
 
A mitjans de setmana, el dijous dia 11 es durà a terme la presentació del projecte del Nou Casal de Joves, a les 20:30 h al Nexe-Espai de Cultura, un unboxing emès per Youtube i l'actuació de l'esbart santfruitosenc Som Riu d'Or. 

La proposta esportiva arribarà el divendres dia 12 d'octubre amb el Torneig de 12 hores de vòlei al pavelló municipal. Com ja és habitual hi haurà dues categories: la blanca per amateurs i la negra per a experimentats. Els equips s'han d'inscriure prèviament al NexeJove i el preu és de 5€ per equip.

El plat final de la setmana arribarà el divendres 13 amb el concert de Txocan's que començaran animant l'ambient seguits de l'actuació principal amb La Otra & Las Locas del Co. El grup actuarà a partir de les 11 de la nit al pavelló d'esports i la festa continuarà amb els DJs locals Berna i Kandish. El preu de les entrades és de 3€ si s'adquireix anticipadament o de 5€ el mateix dia del concert. Us recordem que els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats pel seu pare, mare o tutor legal i si es compren les entrades anticipades s'obsequiarà amb 1 entrada per a l'acompanyant.