El Kursaal acollirà dijous «Hola Federico», sobre la relació de Lorca amb Catalunya

Assumpta Rojas interpreta el monòleg «Hola Federico»
Assumpta Rojas interpreta el monòleg «Hola Federico» | Promocional
Redacció
09 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:49h
La sala petita del Kursaal ja està a punt per acollir, dijous a les 20h Hola Federico en què a partir del llibre García Lorca en Cataluña d'Antonina Rodrigo, l'actriu artesenca Assumpta Rojas s'endinsa en la vida i obra de Federico García Lorca. Es tracta d'un monòleg que parla de la meravellosa personalitat del poeta i de la seva intensa relació amb Catalunya, intercalant fragments dels seus poemes i cançons.

Des de la seva ànima de nen, les seves facetes de músic i joglar, de pintor; de la profunda empremta que va deixar a Catalunya; Cadaqués i la seva gran amistat amb Salvador i Anna M. Dalí; la presentació de la seva obra Poeta en Nueva York a l'hotel Ritz; el seu compromís amb els ateneus catalans i la relació artística i personal amb la gran actriu catalana Margarida Xirgu, amb qui va estrenar al teatre de Barcelona, amb gran èxit de públic, Mariana Pineda, Yerma i Doña Rosita la soltera.

Les entrades per aquest espectacle tenen un preu de 15 euros (10 amb Carnet Galliner, majors de 65 anys,i 6 euros menors de 25 anys) es les taquilles del Kursaal, i per internet.