Sant Fruitós oferirà un Servei Educatiu de Lleure per cobrir el tancament del Mijac

Les places són limitades a infants que cursin entre 1r i 6è de primària, fins a un total de 25 infants

Redacció
09 d'octubre del 2018
Actualitzat el 11 d'octubre a les 9:03h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages oferirà un Servei Educatiu de Lleure. Aquesta és una actuació per donar cobertura a l'activitat de lleure que realitzava el MIJAC Estel Amic que va tancar el curs passat.

Les places són limitades i es dividiran en dos grups, que actualment han d'estar cursant entre 1r i 6è de primària, fins a un total de 25 infants. 

El Servei de Lleure Educatiu estarà gestionat per l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, i el director i monitors d'aquest servei seran a càrrec de la Fundació la Xarranca. Paral·lelament l'Àrea de Joventut juntament amb el CAE, formació i serveis socioculturals, donarà suport i assessorament, a aquest grup de pre-monitors per crear una entitat de lleure nova al municipi, així com tenir la titulació necessària per poder assumir l'activitat de lleure en el futur, seguint en col·laboració amb l'Ajuntament.

Les inscripcions es poden fer presencialment al NexeJove fins al 15 d'octubre, i les places seran assignades per ordre d'inscripció. L'activitat s'iniciarà el dissabte 20 d'octubre i les activitats es duran a terme els dissabtes de 16.30h a 18.30h al Nexe-Espai de Cultura.