FGC reforçarà els cremalleres de Montserrat i de Núria pels «Cims per la Llibertat»

El cremallera de Montserrat sortint de l'estació de Monistrol Vila
El cremallera de Montserrat sortint de l'estació de Monistrol Vila | Mar Martí
Redacció
09 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 14:06h
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà el servei del Cremallera de Montserrat i del Cremallera de Núria amb motiu de l'acció Cims per la Llibertat que se celebra aquest dissabte, 13 d'octubre. Degut a l'increment de la demanda que previsiblement es produirà, FGC operarà amb tot el material mòbil disponible i aplicarà la tarifa de grups.

Aquestes mesures s'apliquen habitualment per a les competicions esportives o altres esdeveniments que suposin increments importants d'usuaris.

El reforç al Cremallera de Montserrat es farà per facilitar l'ascens dels excursionistes al cim de Sant Jeroni (1.236m), escollit per Oriol Junqueras. El reforç al Cremallera de Núria portarà els participants fins al peu del Puigmal (2.913m), escollit per Carles Mundó. 

Cims per la Llibertat
 
El projecte Cims per la Llibertat neix de la voluntat de conscienciar de la injustícia que representa la situació dels presos, exiliats i represaliats polítics catalans que es veuen privats de llibertat per defensar de forma pacífica les seves idees.
 
Cims per la Llibertat és una acció esportiva, solidària i reivindicativa consistent en una ascensió simultània a 18 cims de Catalunya triats directament pels presos, els represaliats i els exiliats polítics.