Sant Fruitós estrenarà les millores al Teatre Casal Cultural amb dos plats forts

Lloll Bertran actuarà el 10 de novembre a Sant Fruitós
Lloll Bertran actuarà el 10 de novembre a Sant Fruitós | Promocional
Redacció
09 d'octubre del 2018
Actualitzat a la 13:01h
Sant Fruitós de Bages estrenarà nova grada retràctil i butaques al Teatre Casal Cultural, amb els propers espectacles de Judit Neddermann i Lloll Bertran.

Aquesta actuació permet millorar de forma molt important la comoditat del públic i la visibilitat de l'escenari gràcies a la nova pendent de la platea. La nova estructura de grada retràctil modifica l'aforament amb cadires, que passa de 172 a 154 seients. Alhora s'estrena un nou sistema de venda d'entrades digital amb seients numerats, de forma que les entrades tindran ara el seient reservat.

L'actuació s'ha executat amb el suport de la Diputació de Barcelona que ha aportat una subvenció de 50.000 euros. El cost total de l'actuació és de 73.350,20 euros. A banda de la grada i les butaques també es realitzaran altres millores i s'aprofitarà per renovar la imatge gràfica del teatre.

Judit Neddermann presentarà el seu darrer treball Nua, el dissabte 20 d'octubre a les 21h

Judit Neddermann, que s'ha revelat definitivament en el panorama català com una gran artista de veu prodigiosa, presentarà al Teatre Casal Cultural el seu tercer disc, on explora el pas a l'etapa adulta mirant i integrant la infància. Cançons que celebren els cicles que ens proposa la vida, regits per les benvingudes i els comiats. És un disc que, a diferència dels anteriors, mira enfora, que ens porta des de l'emoció més íntima a la reflexió més ampla del món on vivim, que condemna la impunitat policial, que es pregunta on són les víctimes sempre innocents, que canta al seu poble, que busca la llum. 

En el concert de Sant Fruitós de Bages, Judit Neddermann estarà acompanyada per Adrià Plana a la guitarra. Les entrades ja es poden comprar on-line a codetickets.com, amb un preu de 8 euros anticipada. El preu a taquilla serà de 10 euros

Lloll Bertran presentarà El secret de la Lloll el dissabte 10 de novembre a les 21h

L'altre plat fort de la programació de la tardor a Sant Fruitós de Bages, serà la presència de Lloll Bertran a l'escenari del Teatre Casal Cultural amb el seu darrer espectacle El secret de la Lloll.

Es tracta d'un conte teatralitzat, una història romàntica d'un comte francès i una cupletista catalana, plena d'aventures, sorpreses i bogeries. Un espectacle fresc i divertit, en què la  Lloll  fa tots els papers de l'auca i desplega el seu ofici i el seu art com a gran show-woman que és. 

Aquest espectacle és molt més que un monòleg teatralitzat. Hi trobarem un bon assortit d'estils musicals, en una història de suspens en la qual conviuen personatges ben variats i algun de molt actual.

Veurem la  Lloll  seduint-nos amb tot el seu gran talent per a la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d'emocionar.

La Lloll Bertran estarà acompanyada a l'escenari per Ariadna Cabiró i Isaac Fonoll al piano. Les entrades ja es poden comprar on-line a codetickets.com, amb un preu de 12 euros anticipada. El preu a taquilla serà de 15 euros.