L'ACB admet l'error arbitral que li va costar la victòria al BAXI Manresa contra el Joventut

Francisco Monjas ha dit a Román Montañez que no entén la decisió dels àrbitres en les dues últimes jugades del partit

Sakho demana explicacions a un dels àrbitres del partit
Sakho demana explicacions a un dels àrbitres del partit | J. Alberch
Redacció
08 d'octubre del 2018
Actualitzat el 09 d'octubre a les 7:53h
Francisco Monjas, el director arbitral de l'ACB ha admès al director esportiu del BAXI Manresa, Román Montañez, que no entèn la decisió dels àrbitres del BAXI Manresa - Divina Joventut en les dues últimes jugades del partit que van permetre la victòria dels de Badalona, segons han confirmat a NacióManresa fonts del club.

El directiu de l'ACB ha assegurat en conversa telefònica amb Montañez que les decisions de Vicente Bultó, Juan de Dios Oyón i Alberto Baena "van ser errònies". Cal tenir en compte que la tripleta arbitral va donar per bona una jugada cistella de 2 més tir lliure de Sakho, i posteriorment, després de parlar amb l'entrenador del Joventut, van canviar el criteri donant dos tirs lliures al pivot de l'equip bagenc, però anul·lant la cistella.

En la jugada posterior a l'anotació dels dos tirs lliures, van assenyalar una falta defensiva al propi Sakho, quan havia estat el jugador visitant, Nico Laprovittola, qui va carregar contra el jugador manresà. Aquests dos tirs lliures a favor del Divina Joventut van permetre als visitants imposar-se per un sol punt de diferència. A més, segons confirmen fonts del club del Bages, els àrbitres van afegir temps a l'última jugada dels badalonins.

Des del club saben que, malgrat tot, el resultat del partit no cambiarà, però igualment faran arribar el vídeo del matx i la queixa a l'ACB.

Seqüència de les últimes jugades (@FerranSardans)
Arxivat a