El Col·legi d'Arquitectes acollirà una mostra sobre vint arquitectes del segle XX

L'exposició, realitzara per Maria Picassó i Piquer, s'inaugurarà el proper dimecres al vespre

Redacció
08 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:15h
Aquest dimecres a les 8 del vespre s'inaugurarà a la Casa Lluvià l'exposició 20 arquitectes del segle XX: retrats constructivistes de Maria Picassó i Piquer. L'autora farà un breu repàs a la seva trajectòria i explicarà el procés creatiu que ha seguit per elaborar les obres que es poden veure a la mostra.

Maria Picassó és arquitecta i il·lustradora professional, amb seu a Barcelona i amb una àmplia gamma de projectes realitzats per a videojocs, llibres i premsa a tot el món. Amb un estil vectorial únic i reconegut, és una artista versàtil, entusiasta i experimentada, que gaudeix amb totes les línies, formes i colors. En els últims anys, ha estat convidada a compartir el seu treball, procés i tècniques en seminaris i tallers tant a Europa com als Estats Units.

En aquesta mostra, presenta una col·lecció de retrats que combinen els recursos de la caricatura clàssica amb una tècnica de composició geomètrica propera al disseny. Vint arquitectes que al llarg del segle XX han donat forma al nostre entorn amb les seves obres i idees.

L'exposició, organitzada per la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya es pot visitar a la sala d'exposicions de la Casa Lluvià fins el 4 de novembre. L'horari de visita és de dimecres a dissabte de 18 a 20.30 h.