Oriol Najar i Mar Brunet, primer i segona en el concurs Petits Viatgers Manresans

Oriol Najar amb els seus projenitors
Oriol Najar amb els seus projenitors | AjM
Redacció
08 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 14:52h
Oriol Najar, de 7 anys, per la fotografia La mirada, i Mar Brunet, de 10 anys, per la fotografia Un gran castell a Altafulla, han estat els guardonats en la 6a edició del concurs infantil Petits Viatgers Manresans.

El primer premi, valorat en 280 euros, va consistir en un val per a impressió i gestió del color de la mateixa fotografia; una motxilla Delsey i una tovallola Bubel de microfibra; i el segon, valorat en 90 euros, va constar d'un lot de productes de papereria i escolars i un val familiar per la visita Descobrim el monestir en família al Món Sant Benet.

El jurat està format per un membre de l'Ajuntament de Manresa, un membre de Foto Art Manresa i un membre de l'Escola d'Art de Manresa, va decidir atorgar

En el mateix acte es va donar per inaugurada la mostra de les fotografies estiuenques i de vacances realitzades per infants entre 6 i 12 anys. L'exposició es podrà visitar al Casal de les Escodines (c. Sant Bartomeu, 50) fins al 31 d'octubre, de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 21 h i els dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 20 h.

Al vespre, una vintena de persones van assistir al local de Foto Art Manresa (dins el Casal de les Escodines) a la presentació del viatge Cicloturisme, el bon ritme del viatge saludable, a càrrec del viatger amateur, Joan Vinyoli, que va explicar un viatge, emmarcat dins la xarxa europea de rutes cicles EuroVelo, entre Salzburg i Venècia. Vinyoli va posar l'èmfasi en les coses que cal tenir en compte alhora de circular en bicicleta i els paisatges i patrimoni arquitectònic al llarg de la ruta.

El cicle Viatgers Manresans 2018 l'organitza l' Ajuntament de Manresa i Foto Art Manresa. Col·laboren amb els premis i les xerrades: Franquesa, Juanola Photomaton, Viatges Concord, Foto Art Manresa, Viatges Masanés, MBici, Villaplana Estudi Fotogràfic, Abacus Cooperativa, Fèmina i Fundació Catalunya La Pedrera - Món Sant Benet, Llibres Parcir i Biblioteca El Casino.