La 5a Assemblea Municipal Oberta de Sallent se celebrarà finalment el 20 de novembre

Inicialment s'havia de celebrar el passat mes de setembre, però es va ajornar per falta de propostes

Redacció
08 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 14:06h
L'Ajutnament de Sallent proposa nova data per celebrar la 5a Assemblea Municipal Oberta que s'havia de realitzar el mes de setembre i que no va ser possible per falta de propostes. Finalment l'assemblea tindrà lloc el dimarts 20 de novembre a les 8 del vespre a la sala Vilà i Valentí.

Aquelles persones que vulguin presentar una proposta per ser debatuda, hauran de fer-ho abans del 26 d'octubre al registre de l'Ajuntament de Sallent. Tant a la pàgina web com en el mateix registre hi ha els models a seguir per tal de presentar la proposta.

Per poder assistir a l'assemblea, tal com estableix l'article 3.2 del reglament, cal inscriure's a l'Ajuntament de Sallent presencialment o a través de la plataforma digital e-tram fins un dia abans de la celebració de l'assemblea, és a dir fins al dia 19 de novembre de 2018. Per qualsevol dubte, els ciutadans interessats poden posar-se en contacte amb l'Ajuntament de Sallent.

Les Assemblees municipals obertes són una eina participativa perquè el poble pugui intervenir i fer arribar el seu punt de vista i les seves propostes al consistori. Una via directa entre aquest òrgan i la població que permet posar sobre la taula i canviar diversos aspectes del municipi. En aquest sentit, el consistori sallentí fa una crida perquè tots els ciutadans i ciutadanes facin arribar les seves propostes i idees per aconseguir, entre tots, fer de Sallent un poble millor.