Els gegants Barons de Castellet de Sant Vicenç renoven les seves perruques

Darrerament també s'ha renovat el vestuari del Nen i la Nena, creats l'any 1988, que formen part de la família de Dimonis de la Colla de Geganters

Els gegants Barons de Castellet, amb les noves perruques
Els gegants Barons de Castellet, amb les noves perruques | AjSVC
Redacció
08 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 10:47h
La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha renovat les perruques dels gegants Barons de Castellet, creats l'any 1984. El Marià i la Paula, els dos gegants del municipi que han representat els últims Barons de Castellet, havien canviat de vestuari en dues ocasions, però portaven la mateixa perruca encara. L'empresa de perruqueria escènica Damaret, de Barcelona, ha elaborat els nous pentinats. En paral·lel, aquest estiu també s'ha renovat el vestuari del Nen i la Nena, originaris de 1988, que formen part de la família de Dimonis de la Colla de Geganters.

Cultura popular

La Colla de Geganters organitza múltiples sortides durant tot l'any, especialment a l'estiu. En aquesta època, els gegants Malparit i Figaflor representen el poble a les trobades de Gegants i festes que es programen arreu. La Colla de Geganters compta amb l'acompanyament dels grallers i tabalers de la pròpia entitat en aquestes sortides. L'Ajuntament vol agrair públicament a la Colla de Geganters l'especial especial cura que tenen del manteniment i conservació de totes les figures de la imatgeria popular.