Manel Estiarte i Mònica Terribas conversaran sobre esport dijous al Teatre Conservatori

Encara hi ha invitacions per a la segona de les ponències escèniques incloses al cicle "Manresa des d'una altra mirada"

Mònica Terribas als estudis de Catalunya Ràdio
Mònica Terribas als estudis de Catalunya Ràdio | CCMA
Redacció
08 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 10:03h
El Teatre Conservatori acollirà, el proper dijous 11 d'octubre, a 2/4 de 8 del vespre, la conferència Esport és cultura, Manresa Cor de l'esport a càrrec de l'exwaterpolista manresà Manel Estiarte i la periodista Mònica Terribas. Serà la segona xerrada del cicle de ponències Manresa des d'una altra mirada després que doctor Miquel Vilardell i el gastrònom Toni Massanés l'inauguressin, parlant de salut, a mitjans de setembre.

El projecte cultural de Manresa des d'una altra mirada té l'objectiu que professionals acadèmics, comunicadors i pensadors de reconegut prestigi a nivell català i internacional aportin la seva mirada sobre diferents aspectes de la societat actual. Més endavant hi passaran Òscar Camps i Xavier Rosiñol, que parlaran de solidaritat (29 de novembre, també al Conservatori); Joaquim Marial Maria Puyal (universitat, 13 de desembre, al teatre Kursaal); i Natxo Tarrés i Quim Masferrer, que parlaran de festa en una data per concretar.

Les ponències escèniques estan programades per a un dijous de cada mes (el dia del mig, el cor de la setmana, com Manresa, que és al cor de Catalunya).

Les entrades són gratuïtes, obertes a tothom i cal demanar les invitacions a les taquilles del Kursaal o a través de la web www.manresadesdunaaltramirada.cat.

El projecte Manresa des d'una altra mirada és una proposta cultural que neix a Manresa, en el marc de la capitalitat cultural, amb l'objectiu de dotar la ciutat d'un espai de reflexió i debat que sigui perdurable. El cicle està impulsat per la regidories de Projecció de Ciutat i Cultura de l'Ajuntament de Manresa, amb el suport i la participació de diversos ambaixadors (Althaia, FUB i Ampans) i patrocinadors (Fundació Bancària La Caixa, Bon Preu-Esclat, Fibracat, Coca-cola, Grup Santasusana, Llobet i Oller del Mas) que hi aporten la seva experiència i els seus coneixements per contribuir a aconseguir una ciutat més culta, més amable i potenciadora de valors.