La Festa de la Verema del Bages renova la seva capacitat de convocatòria

La festa ha estrenat inauguració itinerant a Avinyó, i la festa solidària a la finca Urpina també ha estat un èxit

Artés ha acollit els actes principals de la Festa de la Verema del Bages
Artés ha acollit els actes principals de la Festa de la Verema del Bages | Gedi Media
Redacció
08 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 9:04h
Aquest diumenge s'ha donat per conclosa la 23a edició de la Festa de la Verema del Bages que ha tancat de forma exitosa tant a nivell de participació com organitzatiu i renovant, una vegada més, la capacitat de convocatòria de la Festa.

Divendres es realitzava la inauguració oficial de la Festa al celler Abadal d'Avinyó on es va fer un tast de vins multitudinari, mentre que després es va poder visitar l'atractiu turístic de la casa pairal Cal Verdaguer d'Avinyó, que guarda un antic celler.

Durant el dissabte al matí la finca Urpina d'Ampans a Sant Salvador de Guardiola, va acollir nombrosos actes lúdics amb activitats esportives i els tastos dels formatges Muntanyola elaborats per la mateixa entitat.


La festa es traslladava a Artés el dissabte a la nit. La Plaça Major va acollir l'acte tastos amb ritme per demostrar que aquest és un acte que ja ha quedat consolidat al programa d'actes, mentre que diumenge els actes més tradicionals, com els tastos dels cellers, la baixada a la vinya, l'aixafada popular de raïm, la fira i els actes culturals que envolten la festa han tornat a reeditar l'acceptació dels nombrós públic assistent.

El primer cap de setmana d'octubre de l'any 2019 se celebrarà la 24 edició de la Festa de la Verema del Bages.