Joan Peñarroya demana respecte arbitral per al seu equip i Jordan Sakho

Joan Peñarroya durant el matx contra el Divina Joventut
Joan Peñarroya durant el matx contra el Divina Joventut | J. Alberch
07 d'octubre del 2018
Actualitzat el 08 d'octubre a les 19:54h
Joan Peñarroya, tècnic del BAXI Manresa, estava molt enfadat a la sala de premsa. L'egarenc ha reconegut en la part inicial del seu discurs el mal partit que ha fet el seu equip "durant 32 minuts" i ha responsabilitzat de la remuntada al Nou Congost. El tècnic ha admès que el seu equip juga amb frustració quan no té encert i que aquest aspecte l'han de millorar. I que és feina seva com a entrenador trobar les solucions.

Però el tema estrella ha estat el polèmic final de partit. Peñarroya ha explicat que no ha entès el perquè d'algunes decisions, com l'anul·lació d'una cistella a Jordan Sakho per passes. "Els àrbitres han canviat la decisió sense mirar l'instant replay. A més, he vist la jugada repetida i ni tan sols eren passes", ha argumentat. També s'ha queixat de la darrera falta de Sakho a Laprovittola. "Mirant la jugada és més falta en atac que de Sakho", argumentaca l'entrenador del BAXI Manresa. Per tot això, Peñarroya ha demanat "respecte", tant per al seu equip com per a Jordan Sakho.

El congolès ha fet un enorme partit i ha compensat la mala actuació de Cady Lalanne. Des de l'equip tècnic es mostra comprensió cap a l'haitià pel retard en la seva pretemporada però queda clar que en els propers partits se li exigirà més.


Carles Duran no creu que els àrbitres hagin decidit el partit

Era obvi que Carles Duran hauria de respondre sobre la jugada que ha decidit el partit. El preparador del Divina Joventut ha fet seva la decisió arbitral i ha comentat que si eren passes no es podia donar per bona la cistella de Sakho. Pressionat per les preguntes de la premsa, ha intentat desviar l'atenció referint-se a la situació viscuda per la Penya fa una setmana a Lugo. El partit entre badalonins i gallecs es va suspendre per problemes al marcador de possessió.

Centrat en el partit, Duran s'ha felicitat del partit que han fet els seus jugadors durant tres quartes parts i ha qualificat de justa la victòria del seu equip "més enllà de les decisions arbitrals".
Arxivat a