Pluja de medalles per als gimnastes de l'EGIBA a l'Special Olimpics de la Seu-Andorra

Representació de l'EGIBA a l'Special Olimpics de la Seu-Andorra
Representació de l'EGIBA a l'Special Olimpics de la Seu-Andorra | Arxiu particular
Redacció
06 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 20:59h
La delegació de l'EGIBA als Special Olimpics que se celebra aquest cap de setmana entre la Seu d'Urgell i Andorra ha aconseguit fins a 17 medalles en la seva participació en les proves de gimnàstica.

Divendres van tenir lloc les proves de barra i salt, i dissabte les de terra, cinta i pilota. En nivell 2 de barra, Anna Torres va aconseguir la medalla d'or, Amaia Valentín la de plata, Júlia Rueda el bronze, i Tania Cordón va quedar cinquena. En nivell 1, Julie Olivé va emportar-se la medalla d'or.

En salt, el nivell 2 el van copar Carles Calavera, Amaia Valentín i Júlia Rueda amb la medalla d'or; Anna Torres amb la plata i Tània Cordón amb el bronze. Igual que en la prova de barra, en nivell 1 de salt, Julie Olivé també va endur-se l'or.

Dissabte, en la prova de terra, en nivell 2, Carles Calavera i Anna Torres van aconseguir l'or, Júlia Rueda i Amaia Valentín, la plata i Tània Cordón la quarta posició. En nivell 1 de terra, Julie Olivé també va aconseguir l'or. Finalment, en cinta i pilota, Amaia Valentín es va endur l'or.