La Festa de la Verema del Bages engega amb força en la seva inauguració a Avinyó

La festa s'allargarà tot el cap de setmana a la finca Urpina de Sant Salvador de Guardiola dissabte, i al nucli d'Artés tot el cap de setmana

Le inauguració de la Festa de la Verema del Bages va tenir lloc a Avinyó
Le inauguració de la Festa de la Verema del Bages va tenir lloc a Avinyó | Gedi Media
Redacció
06 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:03h

Un centenar llarg de persones es van acostar al celler Abadal, a Avinyó, per assistir a la inauguració oficial de la 23a edició de la Festa de la Verema del Bages.

La benvinguda que les autoritats van donar a tots els presents va anar acompanyada d'una interessant visita al celler Abadal que guarda autèntiques joies històriques de com s'elaborava el vi anys enrere. Un tast multitudinari i una visita a la històrica casa pairal Cal Verdaguer, d'Avinyó, va donar per inaugurada una Festa de la Verema que té continuitat durant tot el dissabte al matí a la Finca Urpina d'Ampans, a Sant Savador de Guardiola, on hi ha un munt d'activitats programades.

Dissate tarda i diumenge, més

Aquest dissabte a la tarda la plaça Major d'Artés acollirà una nova edició dels tastos amb ritme, una jornada musical amb la presència de tots els cellers  de la Denominació d'Origen Pla de Bages. Durant tot el diumenge la Plaça Major d'Artés seguirà sent el centre neuràlgic de la festa amb els tastos, l'aixafada popular de raïm, la baixada a la vinya i la fira pels carrers més cèntrics de la població.